Köszöntünk a webáruházunkban!   

Kérdése van? Hívjon minket! +36 30 869 5343

Rólunk

 Magunkról

Lassan negyed évszázada foglalkozunk fűszerek kis- és nagykereskedelmével. 2021-ben nekiláttunk, hogy új, saját termékeket hozzunk létre. A fűszereinket, szárított erdei gombákat, valamint más ízesítőket a Lakshmy fűszerkereskedés logója alatt csoportosítottuk, míg a raw bar szeleteinket, valamint a food pack csomagjainkat a Kette márkanév alatt forgalmazzuk.

Mai társadalmunk egyrészről elvárja a sokáig eltartható, olcsó és pillanatok alatt elkészíthető élelmiszerek jelenlétét, másrészről egyre határozottabb és szélesebkörű igényt fogalmaz meg a természetes alapanyagok, valamint a feldolgozatlan, egészséges élelmiszerek irányában. Véleményünk szerint ezt a markáns ellentmondást részben fel lehet oldani azzal, ha egy kicsit „visszafoglaljuk” a konyháinkat. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk ezt az irányt támogatni az utánjárást nem igénylő, mindenki számára könnyen elkészíthető termékeinkkel.

A valódi ízek és az egyszerű, természetes alapanyagok minden korban és konyhában megállják a helyüket - hiszen kikezdhetetlen értékkel bírnak - mert időtlen módon igazak és valódiak. Éppen azért törekszünk arra, hogy ez az általunk fontosnak gondolt értékrend útján maradva fejlesszük termékeinket.  

Továbbra is keressük az új ízeket, alapanyagokat, valamint csomagolási lehetőségeket, melyeknek köszönhetően a vásárlóink számára a lehető legegyszerűbben elkészíthető, természetes és reményeink szerint élvezetes végeredményt biztosítanak.

A Toldi Fűszer Bt csapata:

                                            

                Baji Éva                                 Toldi Miklós                                  Mécs Gábor

VISSZA